Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху призова бойците на терористичната организация Хамас

...
Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху призова бойците на терористичната организация Хамас
Коментари Харесай

Нетаняху към "Хамас": Това е краят, предайте се сега

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху прикани бойците на терористичната организация " Хамас " да сложат неотложно оръжие и да се предадат, съобщи Франс прес.

Според Нетаняху в последните дни е имало редица бойци на групировката, които са се предавали на израелските сили в Ивицата Газа, усещайки, че е пристигнало " началото на края " за " Хамас ".

Яел Ной кара болните от Западния бряг и Газа до лечебни заведения в Израел

" Те поставят оръжието си и се предават на нашите героични воини. Да, ще отнеме време. Войната продължава, само че това е началото на края на " Хамас ", сподели той.

" Имам обръщение за терористите от " Хамас ": Това е краят. Не умирайте за Синуар (лидера на " Хамас " в Ивицата Газа Яхия Синуар - б.р.) ", декларира още министър председателят.

Вашингтон счита, че това би било от изгода единствено за „ Хамас “

Организация на обединените нации още веднъж предизвести за тежката филантропична рецесия в Газа и заяви, че 9 от всеки 10 души в линията гладуват.

На място идват единствено дребна част от нужните хранителни доставки, настояват още от Организация на обединените нации.

Все още има бездна сред желанието на Израел да отбрани цивилните и действителните резултати на терен

Град Хан Юнис е обграден от израелските войски. Властите в Тел Авив приканиха цивилното население да се изтегли от града.

Нови кадри от дрон демонстрираха разрушенията в град Газа, след два месеца война

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР